Nem veszett el semmi se

18+ képek - Ellenőrizte, megvan mindkét keble!

Néha nem árt leltárt csinálni a dolgainkról, különös tekintettel azokra, amelyek fontosak: megvannak-e még és főképp rendben van-e minden velük. Yurizan Beltran most kerített rá sort.

Ellenőrizte a melleit Yurizan képgaléria

2013.10.31 19:29ma.hu
Fotó: YuriLuv (A galériához KATT a képre!)

Elég ciki az, amikor az ember arra ébred, hogy bizonyos felszerelései az éjszaka során csak úgy eltűntek, se szó, se beszéd. Épp ezért nem árt rendszeresen ellenőrizni, minden megvan-e, minden a helyén van-e, és persze hogy minden megfelelő állapotban van-e.

Ezt a szokásos leltárt végezte el ma Yurizan Beltran, közvetlenül ébredés után. Előbb körbeforgott a szobában, ellenőrizte a hasát, a hátát, kissé hátrafordulva még a gömbölyű popókat is lecsekkolta. Aztán jöhettek azok a darabok, amik nincsenek szem előtt.

Hát persze, hogy ki kellett csomagolnia a melleit is, jól szemügyre vette mindkettőt, és elégedetten állapította meg, hogy még mindig pompás formában vannak! Ennek örömére már egész nap vissza se fogja rakni őket, hadd himbálózzanak egy kicsit szabadon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.