Dísznek van csak ott a bikinifelső?

18+ képek - Nem sokat takar a melléből az a falatnyi szövet

Vannak ruhadarabok, amik teljesen feleslegesek. Mint például Leanne Crow bikinifelsője is. Akárhogy csűrjük-csavarjuk, se megtartani nem tudja a hatalmas kebleket, se eltakarni - akkor meg tényleg minek?!

Alig takar Leanne Crow cicifixe képgaléria

2013.10.30 19:29ma.hu

A jó ég tudja, miért vág olyan riadt képet Leanne Crow, talán épp most szembesült azzal, hogy összement a mosásban a bikinifelsője. Vagy hogy a nagy melegben hirtelen megnőttek a mellei.

Akárhogy is, a kettő együtt biztosan nem működik: melltartónak nagy hiba lenne csúfolni ezt a gyengécske kis darabot, ez ugyan nem tart semmit, de takarni se sokat takar, így legfeljebb dekorációs célokat szolgál.

Pontosabban csak szolgálna, ha egyáltalán nem lenne ott, mert így inkább csak zavaró körülmény. Így nem is annyira csoda, hogy Leanne teljesen ledermedt...

Fotó: leannecrow.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.