Kicsit fázik a vízben

18+ képek - Meztelenül a lagúnában

Azt csak találgathatjuk, mert az igazat úgyse tudja Sandyn kívül senki, hogy neki miért jó majdnem pucéran úszkálni a vízesés alatt. Azt viszont tudjuk, nekünk miért jó, ha így fürdik!

Meztelenül a lagúnában képgaléria

2013.11.04 19:29ma.hu

Mit szólna egy hűsítő csobbanáshoz? Na persze nem itt, ahhoz errefelé most épp hideg az idő, no meg itt nincsenek is olyan eldugott, romantikus kis öblök, mint tőlünk délebbre.

Igaz, Sandy is didereg egy egészen csöppnyit, látszik a mellbimbóin, bár lehet, hogy csak az izgalom teszi. Bármi is legyen az oka, kellemes lehet vele időzni a sziklák tövében, mit gondolnak?

Fotó: Zemani (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.