Hát szabad parlagon hagyni az ilyen szépséget?!

18+ képek - Annyira unatkozik, hogy inkább ledobálta a ruháit

Igencsak elhanyagolta valaki Karment, pedig akárhogy is nézzük, nem szép dolog ennyire magára hagyni egy magafajta forróvérű lányt. Még a végén valaki más vigasztalja meg!

Unalomból vetkőzni kezdett Karmen képgaléria

2013.11.07 19:29ma.hu

Nem tudjuk, hogy az a gonosz ismeretlen egyszerűen csak magára hagyta Karment, vagy épp ellenkezőleg, most kellett volna találkozniuk és nem ért oda, mi már csak így találtunk rá, elkedvetlenedve, unatkozva. Szerencsére nem sokat bánkódott, talált magának egy kis vigaszt, ilyenkor amúgy is az a legjobb, ha olyasmit csinál az ember, ami közben jól érzi magát.

Márpedig Karmen a legjobban a vetkőzést szereti, és ez most is bejön. Meg aztán, ki tudja, talán vigasztalója is akad hamarosan!

Fotó: Digital Desire (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.