Jól sikerült a halloweeni tréfa

Videó - Repülő halál rémisztgeti a gyanútlan sétálókat

Míg nálunk csendesen emlékezünk a halottainkra Mindenszentekkor, az amerikaiak évről évre jobb mókákat igyekeznek kieszelni, hogy Halloweenkor megtréfálják a többieket. A repülő halál különösen jól sikerült.

2013.10.25 14:30ma.hu

Jól sikerült az amerikai Louisville-ben élő Tom Mabe halloweeni tréfája: a közeli parkban kevés olyan ember akadt, aki nem kezdett eszeveszett futásba, amikor felbukkant mögötte a repülő kaszás, vérfagyasztó rikácsolással. Persze most bárki mondhatná, hogy erről a vak is látja, hogy csak egy ember készítette szerkezet, de tegyék a szívükre a kezüket: ha békésen kocognának vagy épp a haverokkal kosaraznának és a semmiből előbukkanna egy ilyen rémisztő szörnyeteg, az első reakciójuk nem a menekülés lenne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.