Együtt ijesztgettek a hazai sztárok

Galéria! Celebboszik és rémes pasik a szellemkastélyban

Idén is megrendezésre került a Halloween-i celebbuli, ahová csak a legmerészebbek mentek el. A három szépségkirálynő, Polgár Kriszta, Dammak Jázmin és Freire Szilvi boszorkánynak öltözve mulattak, míg Müller Attila, Ádok Zoli és Végvári Eszter különböző maszkokban rémisztgették egymást.

Rémekké változtak a sztárok Halloween alkalmából képgaléria

2011.11.03 13:29Sunhill Media

A Jam Pub idén is megtartotta az immár hagyománnyá vált Halloween partiját, ahová hazánk sztárjai is ellátogattak. A szórakozóhely ezen az estén egy elvarázsolt kastéllyá alakult, mindenhol pókhálók és ijesztő maszkok vették körül a bulizni vágyókat.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)

A sztárvendégek is előszeretettel öltöztek be mindenféle rémisztő maszkba. A három szépségkirálynő boszorkánynak öltözött, ami olyan jól sikerült, hogy Freire Szilvi anyukája meg sem ismerte lánya barátnőit, Dammak Jázmint és Polgár Krisztát. A hölgyek egész este egymás kinézetén mulattak.

Müller Attila egy különleges, ijesztő sminket is bevállalt, ezzel riogatta a szórakozóhely hölgyvendégeit, persze mindenki legnagyobb örömére. Láthatóan nagyon élvezte, hogy egy napra igazi vámpírszörnnyé válhatott.

Ádok Zoli és Végvári Eszter inkább a vérfarkas maszkokat választották, de a mókázáson túl fergeteges táncot lejtettek a United zenekar muzsikájára. Baronits Gábor, Szecsődi Karcsi és a Superhero zenekar ezen az estén nem szeretett volna félelmetes maszkokban bulizni, ők inkább Pély Barnáék koncertjére jöttek. A fiúk nagyon szeretik az együttes zenéjét és nagyon örültek, hogy most élőben is meghallgathatják kedvencüket.

A Jam Pub jövőre is megrendezi a már hagyománnyá vált Halloween partiját, így már alig egy év, és újra ijesztgetnek hazánk legmerészebb sztárjai!

Még több hír a hazai sztárokról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.