Hozzuk magunkat Halloween-hangulatba!

Képek - Megcsinálod, és megijedsz!

Kevesen szeretik az őszi, borongós időt, a szürke napokat. Hogy az október vége mulatságosabb legyen, díszítsük fel az otthonunkat Halloween-hangulatban.

Otthon - Ötletes dekorációk Halloweenre! képgaléria

2011.10.18 15:55ma.hu

A szürke őszi hangulatban külön öröm, ha valamilyen okból dekorálhatjuk otthonunkat. Nemcsak borzongani fogunk, jól is szórakozunk közben: dobjuk fel lakásunkat, házunkat a Halloween hangulatához illeszkedő tárgyakkal!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: allyou.com

Papírfigurákkal, tökökkel, lámpásokkal, plafonról lelógatható dekorációval vagy falra, ajtóra tapasztható, akasztható figurákkal!

Olcsó és nagyon ötletes tárgyakat készíthetünk akár egyszerű papírdobozokból, konzervdobozból is.

Nemcsak a tökdíszek mutatnak remekül - a narancs színű, lampionszerű lámpák pókfigurákkal díszítése meglehetősen borzongató ötlet - de a falra is kerülhetnek.

Ha vendég jön hozzánk, mulatságosnak fogja találni a bejárat mellé kihelyzett seprűtartót.

Az ajtóra helyezett kis boszorkányfigura ugyancsak megnevetteti a látogatót. Az udvarba is helyezhetünk a lépcső két oldalára tököket, és macskanyomokkal díszíthetjük a járdát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.