Alakítsd ki saját relaxáló sarkodat!

Képek - Így néz ki a hely, ahol megpihenhetsz!

A relaxációhoz megfelelő környezetre is szükség van - nem mindegy, mi vesz körül bennünket, milyen zene szól, tudunk-e magunkra figyelni. Mi kerüljön a jógasarokba?

Otthon - Mi kell a jógához és a relaxációhoz? képgaléria

2011.09.20 15:55ma.hu

Aki kipróbálta már a jógát, egyetért abban, hogy a jógázáshoz legjobb a háborítatlan környezet. Csend és lágy zene, a külvilág zajait lehetőleg próbáljuk kiiktatni.

Képekért KATT ide! - Fotó: fitsugar.com

Ha ezzel megvagyunk, tárgyakra is szükségünk lesz, amelyeknek köszönhetően jobban hangulatba kerülünk. Hogyan változtassuk a hálószobánkat, vagy szobánk egyik sarkát igazi relaxációs hellyé?

Persze nemcsak egy jógaszőnyeg (polifoam) alkalmas rá, hogy megfelelően végezhessük a gyakorlatokat - egy kényelmesebb szőnyeg is megteszi. Szerezzünk be párnákat, amelyek hangulatosabbá teszik a helyiséget.

Legyen a közelünkben növény, egy szekrényke vagy alacsony asztalka, amire a gyertyákat rá tudjuk helyezni, meggyújthatunk füstölőt, vagy illóolajat párologtathatunk. Szerezzünk be szép párologtatókat.

A legtöbb jógázó kis Buddha-szobrot is tart otthon. Legyen egy megfelelő hely számára, hiszen ez az inspiráció középpontja.

Egy kellemes, nem túl erős fényt árasztó hangulatlámpa és egy óra sem árt a közelünkbe - persze nem hangosan ketyegő. Kellemes jógázást!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.