Sminket is tett fel a tökéletes hatásért

Rózsaszín szoknyában próbált beosonni az iskolabálba az 55 éves férfi

Az autójában kucorgott, az iskola parkolójában az 55 éves férfi, amikor a rendőrök letartóztatták: rózsaszín szoknyácskát viselt és ki volt sminkelve, hogy ne ismerjék fel.

2013.10.24 16:14ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Letartóztatásakor rózsaszín szoknyában, kisminkelve ült az autójában az 55 éves Curtis J. Hutchings, miközben az arra járó diákok elmondása szerint "illetlenül viselkedett". Az amerikai, Illinois állambeli férfi a Belleville-i gimnázium parkolójába hajtott be, az iskolában épp bált rendeztek, amire a jelek szerint szeretett volna beosonni, bár azt csak találgatni lehet, miért gondolta, hogy szoknyában és kirúzsozva kevésbé lesz feltűnő jelenség.

A szőke, nőies frizurájú férfi "erkölcstelenségét" néhány tárgy is alátámasztotta, amit a rendőrség a kocsiban talált, de hogy ezek pontosan mik voltak, arról nem adtak felvilágosítást - közölte a Daily Mirror. A letartóztatottra 50 ezer dollár óvadékot szabtak ki, ennek kifizetéséig előzetes letartóztatásban várhatja a tárgyalását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.