A nyomozóktól tudta meg, hogy a férje halott

Békésen tett-vett a házban, miközben férje vérbe fagyva feküdt a garázsban

Gyanútlanul sertepertélt a házban, tette a szokásos napi teendőket a feleség, mígnem váratlanul egyenruhás rendőrök csöngettek be hozzá és közölték: férjét meggyilkolták, a garázsban fekszik.

2013.10.24 08:54ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy szórólapozó nő értesítette a rendőröket, hogy a garázsban egy halott férfi hever, felesége egészen a nyomozók felbukkanásáig még csak nem is sejtette, hogy milyen tragédia történt a házban. A 67 éves, kétgyermekes Leonard Flower neje gyanútlanul tett-vett a házban, amikor férjét "durván és kegyetlenül" meggyilkolták - közölte az angliai Luton rendőrsége. A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, ezután kezdte el a rendőrség felkutatni a lehetséges elkövetőt.

Néhány órával később 70 mérfölddel távolabb le is tartóztattak egy 35 éves férfit gyilkosság gyanújával, azt azonban egyelőre nem tudják, mi állt a szörnyű támadás hátterében - adta hírül a Daily Mirror című brit lap. "Ez egy erőszakos incidens, ami a családot és a szomszédokat teljesen sokkolta. Az áldozat épp a garázsában takarított, amikor hirtelen és kegyetlenül nekiestek egy egyáltalán nem kiprovokált támadás során" - mondta el Jason Gordon főfelügyelő, aki egyúttal a szemtanúk jelentkezésére is felhívást tett közzé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.