Öngyilkos lett a kozmetikai műtét után

A plasztikai sebészt okolja a haláláért egy nő

"Pokollá tette az életét" a plasztikai sebész egy nőnek, ezért fordult maga ellen - erről számolt be a búcsúlevelében, majd megölte magát. Az anyajegyeit szerette volna eltávolíttatni korábban.

2013.09.26 09:22ma.hu

Úgy érezte, pokollá vált az élete, miután egy kozmetikai sebészt megkért rá, hogy távolítsa el a homlokán lévő anyajegyeket, de a műtét helyén csak "égő hús" csúfoskodott. Bár a 44 éves angol Victoria Meppen-Walter férje szerint semmi látványos nyom nem látszott a nő fején, ő valósággal rabjává vált ennek a mániának, apránként depresszióba süllyedt és végül már nem látott más megoldást, mint megölni magát. "Tovább maradhattam volna veled, ha nincs az a gonosz ember a kórházban" - írta búcsúlevelében a férjének. "Az élet nem élvezet volt számomra, hanem végtelen szenvedés" - tette hozzá.

Fotó: MEN

A 64 éves Ashley elmondása szerint a műtét után neje teljesen más ember lett, véleménye szerint a beavatkozás miatt idegkárosodást szenvedhetett. Visszahúzódóvá vált és onnan kezdve egyfolytában a Bibliát olvasgatta. Amikor már nem bírta tovább, még az egyik svájci klinikának is írt egy levelet, hogy segítsenek neki meghalni, a levélben olyan súlyos arctorzulásokról írt, amelyek miatt az emberek már nem is ismerik őt fel. Ashley szerint a helyzet korántsem volt ilyen súlyos, szerintem nem volt feltűnően látható a műtét helye.

Az ukrán születésű nő öt napig feküdt holtan a családi házukban, a rendőrség addig kereste őt eltűnt személyként, majd gyilkosság gyanúja miatt őrizetbe vették a férjét, de később szabadon engedték. Halálát öngyilkosságként kezelik, de egyelőre nem zárják le a nyomozást - számolt be a Metro című brit lap.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.