Újabb kalandok Jóban Rosszban

Képek - Bodolaiék már megint egzotikus fantáziavilágba csöppentek

Színes leplekbe bújik a Bodolai házaspár, Gyöngyi és Emil. Csillagkút hétköznapjait igazi bollywoodi csillogás váltja fel. A Jóban Rosszban története szerint újra Emil regénye elevenedik meg, így ezúttal indiai ruhába bújnak a sikersorozat színészei.

Jóban Rosszban, indiai hangulatban képgaléria

2013.10.15 16:05ma.hu

Cseke Katinka, Madár Vera, Tóth Roland, Nádas György és Benkő Géza is megtapasztalhatta, milyen lehet egy forgatás Bollywoodban. A színészek indiai ruhákba bújtak és egy rövid koreográfiát is megtanultak a Jóban Rosszban legújabb epizódjának rögzítéséhez.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Mindig örülök, ha Böbe egy kicsit más lehet, mást is kipróbálhat. Most újra Emil regénye kapcsán bújunk jelmezekbe. India hozzám nem áll túlzottan közel, inkább Verát és Gézát érdekli ez a kultúra. Én nehezen tudnám elképzelni magam nap mint nap ilyen leplekben, de szerintem Verának kifejezetten jól áll. Az indiai ételeket sem bírom annyira, inkább jöjjön a paprikás krumpli vagy egy jó pörkölt” – mondta nevetve Cseke Katinka.

Bodolaiék korábban már Egyiptomba és a francia idegenlégióba is elrepítették a nézőket, de a színészek szerint az indiai jeleneteken túl is bőven várnak izgalmak a Jóban Rosszban nézőire ősszel. Az események alakulásához pedig a titokzatos indiai producer (Joshi Bharat) feltűnésének is köze lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.