Dózsa Zoltán nem győzi kényeztetni kislányát

Képek - Wellnessfüggő lett a Jóban Rosszban sztárjának egyéves lánya is

Egy éves lett Dózsa Zoltánnak, a Jóban Rosszban színészének kislánya, ebből az alkalomból a magukat wellnessfüggőnek valló szülők igazi meglepetést szereztek a csöppségnek.

Még csak egy éves, de már wellnessel Dózsa Zoli kislánya képgaléria

2013.09.12 11:57ma.hu

Dózsa Zoltánnak, a Jóban Rosszban Halász Istvánjának a magánéletben nem lehet oka panaszra, főleg, hogy két gyönyörű hölgy színesíti mindennapjait. A tévéből vendéglátósként ismert színész mellett nemcsak felesége, Dóra áll, hanem szabadidejének minden pillanatát kitölti az egyéves kislányuk, Emília. Bár a sorozatsztárnak sok idejét lefoglalja a munka, igyekszik aktívan kivenni a részét a gyermeknevelésből.

"Imádom ezt az új helyzetet, hogy igazi kisgyermekes család lettünk. Ha tudom, akkor este én fürdetem és altatom a kicsit. Emili egy kis tündér, aki ha akar, a fejem tetején is ugrálhat" - ismerte be Zoltán, aki azt sem titkolja, hogy feleségével már Emília születése előtt is megrögzött wellnessfüggők voltak. Ez utóbbiban a gyermek érkezése sem hozott jelentős változást, és nagy örömükre a kislány az ifjú kora ellenére máris méltó követője szüleinek, ő is imádja a pihenéssel egybekötött fürdőzéseket vagy épp a nagy kirándulásokat.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

"Amikor csak tehetjük, útra kelünk és felfedezzük a gyöngyszemeket" - folytatja a színész, aki családjával idén Ausztriában járt és végre eljutottak Siklósra is, ahol korábban még nem voltak. A középkori kastélyokat idéző szállót pályatársa, Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója ajánlotta a figyelmükbe, aki nemrég szintén gyermekével pihente ki a munka fáradalmait, de nem mulasztotta el megemlíteni Dózsáéknak a mediterrán élményközpontot sem, ahol kiváló ételek és még kiválóbb borok várták a nagykorúakat.

"A kislányom kinézetre rám hasonlít, de jelleme az édesanyjáé, így folyton felderítő üzemmódba kapcsolva száguldott végig a Hotel Castellóban" - mesélte nevetve Zoltán. A termálfürdővel megspékelt nyaralás persze csak ráadás volt Emília számára, aki mostanában ünnepelte első születésnapját, a szülők ez alkalomból egy külön kertecskét alakítottak ki az egyelőre bizonytalanul totyogó kicsinek, ahol kedvére hintázhat és csúszdázhat is.

"A tortával még nem tudott mit kezdeni, ezért jól összemaszatolta vele magát, az ajándékoknak viszont nagyon örült" - vette át a szót híres férjétől Dóra. "Nagyon büszke volt magára, hogy ő a főszereplő. Most pedig már a testvérem esküvőjére készül, ahol fontos szerepet szántak neki: ő viszi majd a karikagyűrűket. Reméljük, addigra már stabilan el is indul" - nevetett a büszke anyuka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.