Nem tudta, hogy főszereplő lesz a lovagi játékokon

Képek - Wellnessre indult, lovaggá ütve tért haza Rippel Feri

Csak egy átlagos hétvégi kikapcsolódást tervezett Rippel Feri a feleségével és kisfiával, ám mire véget ért a rögtönzött pihenés, az akrobata azon kapta magát, hogy lovaggá ütötték.

Sümegi lovag lett Rippel Feri képgaléria

2013.02.28 12:49ma.hu

Rippel Feri sosem volt az az otthonülős típus, aki a szobája melegéből, a kezében egy csésze teát szorongatva nézi a kint tomboló telet, így hát nem csoda, ha az idei szezon utolsó havas napjaiban úgy döntött: ha nem is valamelyik síparadicsomban, de mindenképp különleges környezetben búcsúztatják a telet. A választást feleségére, Vivienre bízta, ő pedig Sümegre bökött az ujjával, annyit hallott már az ízig-vérig középkori hangulatot idéző, mégis minden kényelemmel ellátott hotelről. Felkerekedtek hát, de a meglepetés végül mégsem őket, sokkal inkább a Hotel Kapitány "kapitányát" érte, amikor meglátta, mi mindent művel az artista mindössze másfél éves kisfia.

Herkules nagyon elemében volt minden téren: teljesen mindegy volt neki, hogy a szilárd talajon, édesapja fején, vagy épp a tenyerén álldogál, utóbbit ráadásul a medencében sikerült bemutatnia. "Semmi félelemérzet nincs a kisfiunkban, igazi kis stramm emberke, ami nem csoda, ő ebbe született bele" - büszkélkedett Rippel Feri. "Amíg az átlagszülők nagy félelemmel figyelik gyermekük minden lépését, nekünk Vivivel ez az első perctől kezdve teljesen természetes" - magyarázta a kisfiú különleges ügyességének hátterét.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy napjai máris kemény edzésekkel telnek, a mozgást játékosan fedezi fel, így aztán nemcsak a wellnessben található csúszdától nem ijedt meg, de hatalmas örömmel vette be a hotelben kialakított játszóházat is. A büszke szülők azért titkon azt remélték, hogy estére kellőképp kifárad és egy kicsit kettesben is szórakozhatnak, de amikor a lovagi torna nézése közben a papát is a küzdőtérre szólították, kipattantak a szemei és izgatottan nézte a hősök küzdelmét. Arra azonban még Feri sem számított, hogy a versenyből már felavatott lovagként fog visszatérni kis családjához.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer középkori lovag leszek! Gyanútlanul megérkezem wellnessezni Sümegre, és lovagként távozom!" - álmélkodott a híresség, miközben hálával gondolt a várkapitányra, akitől ezt a megtisztelő címet megkapta. "Persze a torna előtt valamennyi attrakciót végigpróbáltam, igaz, egy kis segítségem is volt: Herkulessel lovagoltam, kipróbáltam a csillagdobást, a kardozást, lőttem számszeríjjal és még a királylány-feleségemnek is kezet csókoltam" - avatott be Feri a részletekbe.

A lovagi hétvégére a lovagi vacsora tette fel a koronát, amit természetesen kézzel költöttek el, a legkisebb óriási örömére, ő ugyanis két kézre elegendő libacombbal küzdhetett meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.