Már csak 6 nap van hátra

Földre száll a Csodák Birodalma: világpremier a Rippel fivérektől!

Minden készen áll arra, hogy a Rippel fivérek bemutassák életük fő művét országnak-világnak: már csak az utolsó simítások vannak hátra a május 13-i világpremierig.

2012.05.08 18:29ma.hu

A 60 fős társulat jelmezekben, kosztümökben, a végleges hang- és színpadtechnikával napi 8-10 órában próbál, hogy az iO – a Csodák birodalma című előadás nézői emlékezetes ősbemutatót láthassanak. Természetesen izgatottan várja a vasárnapi előadást Rippel Ferenc és Viktor is: a próbák finisébe érkeztek, összeállt az eddig még soha, sehol nem látott grandiózus látványszínházi produkció.

Huszonhárom év munkája áll mögöttünk, kilenc világrekordot teljesítettünk, ám a mai napig van bennünk egy egészséges lámpaláz, amihez nagyadag lelkesedés és izgalom társul. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy az iO – a Csodák Birodalma egy minden korosztály számára élvezhető, felejthetetlen előadás legyen, és az is lesz!” – mondta el az ősbemutatóról Rippel Ferenc.

A világ legnagyobb szórakoztató produkcióihoz hasonló monumentális showműsort, mégis egyedi stílusban összeállított, rendhagyó színházi előadást visznek színpadra. Rajtuk kívül közel hatvan szereplő, köztük profi artisták, légtornászok, táncosok, harcművészek, pantomimművész szerepelnek majd a látványos, sci-fi elemekben bővelkedő cirkuszi-színházi produkcióban.

A több mint két évtizedes artistamúlttal rendelkező világhírű testvérpár nem csak szereplője, hanem alkotója, rendezője is a fantasy-elemekkel tarkított előadásnak, mely – saját megfogalmazásuk szerint – életük fő műve lesz, s amivel nem titkoltan szeretnének a bekerülni a világ szuperprodukciói közé.

Az iO eladás egy új, Földön túli dimenzióba kalauzolja a nézőket: a cirkusz, a zene és a tánc ötvözete a világ művészetének sokszínűségét tárja a néző elé egy látványos, különleges utazás során.

Anyák napján délután azok a szerencsések, akik Budapesten a Liszt Ferenc téren jártak, már ízelítőt kaphattak a Csodák Birodalmából, ugyanis a Rippel Brothers Társulat egy 20 négyzetméteres mini színpadon, több órán át tartó anyák napi köszöntőt adott, részleteket bemutatva az iO- showból.

Ez a nap duplán különleges volt számunkra, hiszen nem csak anyák napja volt tegnap, de május 6-a édesanyánk születésnapja is, így ezzel a meglepetés délutáni előadással szerettük volna Őt és minden édesanyát köszönteni” – mondták el a fivérek a Liszt Ferenc téri előadásról.

Az iO - a Csodák Birodalma című előadásról részletesebben a show honlapján tájékozódhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.