Mia Farrow szerint az énekestől van a fia

Frank Sinatra tényleg felszarvazta Woody Allent?

Mia Farrow amerikai színésznő egy szerdán megjelent interjúban lehetségesnek mondta, hogy Frank Sinatra az édesapja a Woody Allennel közös gyermeküknek, Ronan Farrow-nak.

2013.10.03 11:52MTI

A Vanity Fair amerikai magazinnak Mia Farrow elmondta, hogy Frank Sinatra volt élete nagy szerelme, ő és az énekes "sosem szakított igazán". Arra a kérdésre, hogy az énekes lehet-e Ronan valódi apja, a színésznő igennel válaszolt. A magazin hozzáfűzte, hogy sohasem végeztek genetikai vizsgálatot az apaság megállapítására.

A 25 éves Ronan Farrow-ról úgy tudni, Woody Allen Oscar-díjas filmrendező gyermeke. Ronan Farrow szerdán ezt az üzenetet írta a Twitter közösségi oldalon: "Mind Frank Sinatra *lehetséges* fiai vagyunk". Woody Allen képviselője azt közölte az AP amerikai hírügynökséggel, hogy "a magazin cikke annyira alaptalan és olyan szertelenül abszurd, hogy a színész nem fűz hozzá kommentárt".

Fotó: MTI

Frank Sinatra 82 éves korában, 1998-ban halt meg. Házassága a most 68 éves Mia Farrow-val 1966-tól 1968-ig, 18 hónapon át tartott. Amikor a Sinatra-családot a Ronannel való kapcsolatukról kérdezték, az énekes lánya, Nancy Sinatra azt mondta a magazinnak, a fiú része az életüknek, és ennek nagyon örülnek.

Farrow és a most 77 éves Allen 12 évig élt együtt, ám szakítottak, mikor 1992-ben a színésznő felfedezte, hogy a filmrendezőnek viszonya van egy korábbi házassága során örökbefogadott lányával, Soon-Yi Previnnel, akit 1997-ben Allen feleségül is vett. Ezután hosszú pereskedés következett Ronanért és a pár másik két gyermekéért, a harcot végül a színésznő nyerte meg.

A magazin megkérdezte Farrow örökbefogadott lányát, Dylant, aki kitartott a perben felhozott vád mellett, hogy Allen őt is zaklatta. A filmrendező ügyvédje a magazinhoz eljuttatott állásfoglalásában továbbra is cáfolta a vádat.

Farrow, 14 saját és örökbefogadott gyermek anyja, Woody Allen számos filmjében kapott főszerepet, többek közt az 1982-es Szentivánéji szexkomédiában vagy az 1984-es Broadway Danny Rose-ban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.