A munkálatok nyáron kezdődhetnek

Woody Allen ismét Franciaországban forgat

Ismét Franciaországban forgat Woody Allen, aki következő filmjéhez olyan sztárokat nyert meg, mint Colin Firth és Emma Stone.

2013.05.01 08:30MTI

Az egyelőre cím nélküli vígjáték producerei, Letty Aronson és Stephen Tenenbaum kedden jelentették be, hogy a forgatás már a nyáron megkezdődhet. Woody Allen másodszor forgat Franciaországban, és ez lesz a nyolcadik filmje, amely Európában játszódik. 

A híres amerikai rendező az utóbbi években nagy sikert aratott Európában forgatott filmjeivel, a díjnyertes alkotások között szerepelt a Vicky Cristina Barcelona, az Éjfélkor Párizsban, korábban pedig a Match Point is. Legutóbbi filmjét, a Cate Blanchett és Alec Baldwin főszereplésével készült Blue Jasmine-t - amelyet európai ciklusa után New Yorkban és San Franciscóban forgatott - júliusban mutatják be az Egyesült Államokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.