Rómába ment a filmvilág krémje

(Sztár)parádés képek: Woody Allen bemutatta új filmjét

Még a bemutató napján, pénteken sem árult el részleteket új filmjéről Woody Allen, a film producere is csak annyit közölt, hogy a Rómában forgatott alkotás a dolce vita érzését sugározza majd.

Sztárparádé Woody Allen új filmjének római bemutatóján képgaléria

2012.04.14 16:29MTI

Woody Allen ismét hollywoodi csillagokkal dolgozott együtt, a To Rome With Love (Rómának szeretettel) című alkotásban Penélope Cruz és Alec Baldwin is szerepel.

Woody Allen (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

A rendező a bemutató alkalmából ismét szerelmet vallott az olasz fővárosnak: "Mindig is akartam egy filmet Rómában forgatni" - mondta. "Az évek során többször is jártam Rómában, mindig új ötleteim támadtak romantikus történetekről, amelyeket Róma szépséges látképe ölel" - fogalmazott.

A rendező játszik is a filmben. Allen eredetileg a The Bop Decameron címmel próbálkozott, majd a kritikák hatására Nero Fiddledre változtatta a produkció címét. Végül a To Rome With Love lett az alkotás címe.

A hírek szerint Woody Allen európai filmjeinek ciklusa tovább bővülhet: az amerikai filmrendező London, Barcelona, Párizs és Róma után a kontinens északi részén, Koppenhágában forgathat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.