Új címet adott a színész a filmjének

Woody Allen izgalmat akart, zavar lett belőle

Megváltoztatta Rómában forgatott filmjének címét Woody Allen, mert a korábbi változat várakozása ellenére nem izgalmat keltett, csak "zavart okozott".

2011.10.14 15:29MTI

Woody Allen szóvivője az Entertainment Weekly című online magazin kérdésére a napokban megerősítette, hogy eddig The Bop Decameron címen futó, a nyáron Rómában felvett filmje a Nero Fiddled új címet kapta.

"Nem hittem a fülemnek, milyen kevesen hallottak még Rómában is a Dekameronról" - magyarázta Allen közleményében. "Azok, akik ismerték, viszont azt hitték, a film Boccaccio történetein alapult, holott szó sincs erről" - fűzte hozzá.

A többek között Alec Baldwint, Roberto Benignit, Penélope Cruzt és Ellen Page-et felvonultató sztárszereposztás ellenére az utóbbi években Európában dolgozó rendező az értetlenség láttán úgy vélte, hatásosabbra kell cserélnie a film címét.

"Ez az első alkalom, hogy megváltoztattam egy filmem címét, mióta az utolsó pillanatban átírtam az Anhedonia címét Annie Hall-ra" - emlékezett Allen. A Nero Fiddled 2012-ben jelenik meg a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.