A Midnight in Paris-ban Carla Bruni is szerepel

Woody Allen legújabb filmje a Cannes-i Filmfesztiválon debütál

A Midnight in Paris című film egy franciaországi úton lévő amerikai család történetét meséli el, és érdekessége, hogy egy kisebb szerepben maga Carla Bruni-Sarkozy is feltűnik

2011.02.03 11:40MTI

Woody Allen legújabb filmje, a francia first ladyt is felvonultató Midnight in Paris, azaz Éjfél Párizsban lesz a májusi Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmje.

A versenyen kívül bemutatandó romantikus komédiát, amelynek főbb szerepeiben Owen Wilsont, Rachel McAdamst, Marion Cotillard-t, Kathy Batest and Adrien Brodyt láthatja a közönség, május 11-én mutatják majd be Cannes-ban és Franciaország-szerte.

A Midnight in Paris forgatásán

A Midnight in Paris egy franciaországi úton lévő amerikai család történetét meséli el.

A tavaly forgatott filmben debütál egy kisebb szerepben - egy múzeumi tárlatvezetőként - a mozivásznon a francia elnök felesége, a szupermodellből lett énekesnő, Carla Bruni-Sarkozy.

A 75 éves Woody Allen visszatérő vendége a Cannes-i filmfesztiválnak, ahol tavaly versenyen kívül mutatták be You Will Meet a Tall Dark Stranger, vagyis a Találkozni fogsz egy magas, fekete idegennel című filmjét.

A Midnight in Paris forgatásán

A május 11. és 22. között megrendezendő idei fesztivál zsűrielnöke is egy híres amerikai színész-rendező, Robert De Niro lesz.

A versenyprogramban szereplő alkotások listáját április közepén hozzák nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.