Márciusban új filmben Bradley Cooper

Izgalmas filmnek ígérkezik: Jön a Limitless

A film magyar címét még nem ismerjük, de az alapötlet izgalmasnak ígérkezik, és persze ne feledkezzünk meg a remek színész gárdáról, akiket felvonultat a film.

2011.01.31 12:00ma.hu

A Mágus rendezőjének, Neil Burger-nek a legújabb filmje egy izgalmas, sajátságos műfajba besorolt „sci-fi action thriller”.

A Limitless főszereplői a Másnaposok sztárja Bradley Cooper és a Bor, mámor, Provance-ból ismerős Abbie Cornish, valamint a szereplőgárda oszlopos tagja még Robert De Niro is.

A sztori röviden:

Egy lepukkant író (Bradley Cooper) találkozik egy emberrel, aki egy tablettát ad neki.

A drog hatása annyi: „ amit megálmodtál valóra válik!”

Az író álmaiban elképzelt életét élheti a szer bevétele után: gazdagság, medencés ház, siker és csillogás.

Az ötlet nagyon érdekes, kíváncsian várjuk mit hoz ki belőle a rendező. Vajon a vágyaink és az álmainkban elképzelt valóság megelevenedése biztosan jó lenne?

A hátulütőkkel és problémákkal szembesülni nem annyira boldog pillanat, mint amilyennek elsőre látszik.

Sajnos a lényeg az, hogy a gyógyszer, aminek köszönhetően minden korlát ledől, mellékhatásai közé tartozik a hirtelen beálló halál is.

Márciusban megtudjuk mi is lesz mindennek a vége…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.