Cáfolják a kínos valóságot

Kitaláció a Facebook-film?

A Justin Timberlake által megformált egykori Facebook-tulajdonos machiavellisztikus, sokat bulizó karakterként tűnik fel a filmben, ám ennek valóságtartalmát ő maga határozottan cáfolja.

2011.01.25 07:00MTI

Kitalációnak nevezte A közösségi háló című Facebook-film cselekményét Sean Parker, a népszerű portál korábbi elnöke.

A Justin Timberlake által megformált Parker machiavellisztikus, sokat bulizó karakterként tűnik fel a filmben, aki azzal nyűgözi le a fiatal Mark Zuckerberget, a közösségi oldal alapítóját, hogy fehérneműmodellel találkozgat.

A cselekmény szerint Parkert kábítószer-birtoklásért letartóztatják az egyik bulin, amelyet azért rendeztek, hogy megünnepeljék a Facebook sikerét.

"Teljes mértékben kitaláció" - mondta Sean Parker Münchenben, ahol Paolo Coelho világhírű brazil író faggatta arról, hogy tetszett neki a film.

"Bárcsak ilyen menő lettem volna" - fogalmazott, hozzátéve, hogy a Szílícium-völgyben nincsenek fehérneműmodellek.

A közösségi háló című filmet Oscar-díjra is esélyesnek tartják, a Golden Globe-díjátadón három szobrocskát nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.