Harmadszorra sikerül eltalálnia?

Woody Allen már megint keresztelt

Már a harmadik címet adta Woody Allen a legújabb filmjének, az első két változat vagy a kritikusoknak, vagy önmagának nem tetszett. Most a To Rome with Love címen mutatták be.

2012.03.22 08:29ma.hu / MTI

Woody Allen keresztelt, ezúttal már harmadszor: a legújabb, Rómában forgatott filmjéről van szó, aminek úgy látszik, nem is olyan egyszerű eltalálni a címét. A munkák megkezdésekor az immár négyszeres Oscar-díjas színész és rendező úgy gondolta, az alkotás a The Bop Decameron címen fogja meghódítani a mozik közönségét, aztán a kritikusok nyomására a Nero Fiddled címre változtatta a még mindig csak készülőfélben lévő művet.

Egy hónappal az olaszországi és hárommal az észak-amerikai bemutató előtt azonban Allen úgy döntött, mégiscsak a To Rome with Love, vagyis a Rómába a szerelemmel cím lesz a legmegfelelőbb.

Az április 20-án debütáló filmben nemcsak rendezőként, hanem színészként is felbukkan a szemüveges sztár, mellette pedig olyan hírességeket láthatunk, mint Penélope Cruz, aki az európai nagyvárosokban forgatott művek közül a barcelonai részben szerepelt, de felbukkan Ellen Page, Jesse Eisenberg, Alec Baldwin és Roberto Benigni is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.