A nyulak csak így tudnak repülni

Így járt az a szegény nyuszika, aki éppen visszakapta szabadságát - VIDEÓ!

Elengedte a család a talált és befogadott nyuszit, miután felépült. Nem volt egy perce sem szabad, mikor elragadta egy héja a kislány szeme láttára.

2013.09.28 13:12ma.hu

Eljött az elválás ideje. A család még egyszer utoljára megsimogatta azt a nyuszit, amit hetekkel azelőtt találtak a garázsban. Befogadták, etették, gondozták, hogy felépüljön. Mikor már úgy látták, hogy kész arra, hogy önálló életet éljen, kivitték a szabadba, és elengedték. Ám egy éppen arra repkedő héjának más tervei voltak, így a nyuszi mindössze néhány tíz méterre juthatott csak: elragadja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.