Vicces vagy gonosz?

Itt az orosz Ginosaji, de nem kanállal támad - VIDEÓ!

Itt az újabb "szörnyen lassú gyilkos a rendkívül eredménytelen fegyverrel" orosz változata.

2013.09.28 11:47ma.hu

Sokan ismerik Richard Gale 2008-ban debütált abszurd, de jól kivitelezett kisfilmjét, amiben egy pokolból érkezett démon próbál megölni egy halandót - mégpedig egy kanállal! A tettes éjjel-nappal kergeti áldozatát és akármennyire is eredménytelennek tűnik a fegyver, a végeredmény annál eredményesebb.

Ez a horrorvígjáték jutott eszünkbe, mikor végignéztük az alábbi orosz kisfilmet:

Borzalmas lehet, ha egy Ginosaji nevű démon üldözne minket és ütögetne éjt-nappallá téve kanállal, de az orosz módszert sem élveznénk, pláne, hogy a legtöbb poén balesetveszélyes. Az interneten viszont nagy népszerűségnek örvend, noha egyesek szerint disznóság, amit a férfi művel, sokak úgy vélik, hogy annyiszor nevettek a videó alatt, hogy ezért megérte…

Szörnyen lassú gyilkos a rendkívül eredménytelen fegyverrel többi része megtekinthető itt >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.