A férj mentette ki a tűzből az asszonyt

Fel akarta gyújtani a férjét, de a tűzben rekedt a feleség

Váratlan fordulatot vett egy családi bosszú, miután a feleség akciója rosszul sült el és épp férjének kellett őt kimenekíteni a tűzből - annak, akit ő sodort kis híján a halálba.

2013.09.23 16:52ma.hu

Bevallása szerint csak fel akarta bosszantani a férjét, most azonban gyilkossági kísérlet vádjával állíthatják bíróság elé a japán feleséget, miután felgyújtotta a házukat, de úgy, hogy végül mégis őt kellett kimenteni a lángok közül.

Fotó: freedigitalphotos.net

Az osakai Masumi Nishino akkor haragudott meg férjére, amikor ő úgy döntött, a hálószoba helyett a ház irodának kialakított részén tölti az éjszakát. A 48 éves nő ekkor "büntetésből" meggyújtott néhány papírdarabot és a házat az irodától elválasztó fal réseibe kezdte dugdosni.

A nagy munkában elfáradt, ezért utána lefeküdt, a papír meg csak parázslott tovább a falban. Egy idő után lángra kapott és a tűz átterjedt a falhoz közeli gyúlékony tárgyakra is, lángra lobbantva az egész házat - számolt be a Japan Daily Press című újság. A férj a sűrű füstre ébredt fel, és rájött, hogy felesége csapdába esett, ezért hősiesen berohant a lángoló lakrészbe, hogy kimentse az asszonyt.

Mindketten füstmérgezéssel kerültek kórházba, a nő az ellátását követő letartóztatás után elmondta, hogy esze ágában sem volt megölni a férjét, és nem sejtette, hogy ez fog történni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.