Csúnyán melléfogott a szupermarket

Irány a suli - na de tömény alkohollal?!

Vásárlók ezrei nézték döbbenten, amikor az ismert áruházlánc egyik angliai üzletében megjelent a nebulók iskolakezdését segítő kínálat: a "vissza az iskolába" felirat alatt mindenféle alkohol sorakozott.

2013.09.20 08:29ma.hu

Kissé melléfogtak a walesi Swansea-ben lévő Tesco dolgozói, amivel igencsak erős döbbenetet sikerült kiváltaniuk a vásárlókból: a még mindig javában zajló iskolakezdési akciók keretén belül a promóciós polcokon tollak, füzetek és zsírkréták helyett tévedésből egy sor alkohol jelent meg, ami a "Vissza az iskolába" felirat alatt a legkevésbé sem tekinthető szokványosnak, és főleg nem normálisnak.

"Talán úgy gondolják, a szülőknek némi segítség kell, hogy az új tanév okozta stresszel meg tudjanak birkózni" - idézte az egyik vásárló, az 56 éves Susan Lloyd szavait a Daily Mirror című lap. Az áruház időközben korrigálta a hibát, ám arról nincs hír, hogy minek tulajdonítja a durva bakit.

Fotó: Wales News


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.