Alkoholos kenyérrel etették az állatokat

Leitatták a hattyúkat, a rendőrség nyomoz utánuk

Akár el is pusztulhattak volna a hattyúk az alkoholmérgezéstől, de szerencsére csak egy erősebb másnapossággal kellett megküzdeniük, miután belakmároztak némi alkoholos kenyérrel.

2012.06.26 17:29ma.hu

A járókelőknek tűntek fel a dülöngélő hattyúk a németországi Bodeni-tó mellett, miközben furcsa kinézetű kenyérdarabkákat csipegettek fel a földről. A kiérkező hatóságok megerősítették az első gyanút: a morzsákat alkoholba áztatták és úgy szórták oda a gyanútlan állatoknak, akiknek aztán nem is hagyták abba az evést - talán csak nem tudtak különbséget tenni a "rendes" kenyér és az alkoholos között, de az is lehet, hogy kifejezetten élvezték a mámoros állapotot.

A rendőrség azonban nem találta ennyire viccesnek az egymásnak boruló hattyúkat, ezért nyomozni kezdett az egyelőre ismeretlen elkövetők után, akik miatt akár el is pusztulhattak volna a madarak az alkoholmérgezéstől. Szerencsére időben állatorvoshoz kerültek, ahol megfelelő ellátásban részesültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.