Sárfalvi Péter retteg a tűtől

Vérét adta az öttusázó a Sztárfutamért

A Nemzeti Vágta hagyományát követve idén is jótékony céllal szállnak nyeregbe a legnagyobb hazai bank által szervezett Jótékonysági Sztárfutam résztvevői: a véradást támogatják.

2013.09.16 09:38ma.hu

Az OPT Bank Jótékonysági Sztárfutam résztvevői, követve a Nemzeti Vágta hagyományát, idén is jótékony cél érdekében szállnak nyeregbe. Az indulók egy-egy alapítvány működését segítik nyereményükkel.

Fotó: Just Creative

Sárfalvi Péter többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázó és népszerű televíziós műsorvezető a Lázár Vilmos alapította Ments Életet! alapítványért fut, melynek elsődleges célja a véradás népszerűsítése. A tűfóbiás Sárfalvi rettegve bár, de a jó ügy melletti elkötelezettségének tanúbizonyságaként, elszántan ment vért adni. Egész nap izgult az esemény miatt, de félelmét leküzdve, eltökélten nyújtotta a karját a nővérnek.

Igaz, nem mertem odanézni, amikor belém szúrták a tűt, de végül is egyáltalán nem fájt, az egész művelet közben jól éreztem magam. Tizenéves koromban egy vérvétel után elájultam, így nem csoda, ha most izgultam egy picit. A tűfóbiámat valószínűleg édesapámtól örököltem, most azonban sikeresen leküzdöttem, ezért úgy döntöttem, legközelebb a családomat is magammal hozom, hogy ők is adhassanak vért” – mesélte a műsorvezető.

A Sztárfutam idén rendhagyó időpontban, szeptember 21-én, szombaton délután 17.30-tól tekinthető meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.