Több véradás is elmaradt

A véradószervezők munkáját is nehezíti az időjárás

Az elmúlt napok zord időjárása miatt több véradás is elmaradt az országban, pedig a csúszós, havas utak miatt nőtt a balesetek száma, így a vérfelhasználás is nagyobb.

2013.01.23 13:32MTI

A Magyar Vöröskereszt közleménye szerint a hó miatt az ország több pontján is elmaradt véradás, és a véradók aktivitásában is kismértékű csökkenést tapasztaltak. A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat azt kéri, hogy minél többen vegyenek részt a szervezett véradásokon. 

Az önkéntes segítőket ezen a héten 135 vöröskeresztes helyszínen, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat intézményeiben várják véradásra. A véradáshoz személyi igazolvány, taj- és lakcímkártya szükséges - hívták fel a figyelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.