A véradókat 50 százalékos kuponnal jutalmazzák meg

Véradás a VAM Design Centerben

Véradókat várnak július 14-én és 15-én a budapesti VAM Design Centerben, ahol előadások, ingyenes gerincállapot-felmérés és tanácsadás is várja az érdeklődőket.

2012.07.08 08:41MTI

A Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezete és a VAM Design Center közös véradási akciójának részeként július 14-én délután Szigeti József rendőralezredes, a BRFK Bűnügyi Szervek Bűnügyi Főosztály vezetője és Szokolai Zoltán rendőralezredes, a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztály vezetője tart ingyenesen látogatható előadást az aulában.

Július 15-én 19 órától Papp Lajos szívsebész, szívről és lélekről szerzett tapasztalatairól beszél a Bodies területén, az érdeklődők a kiállítást is megtekinthetik - közölte a szervező pénteken az MTI-vel.

A véradókat a VAM Design Center 50 százalékos kuponnal jutalmazza, mellyel augusztus 19-ig bármelyik napon fél áron látogathatják meg a Bodies2 (Feltárt testek) című tárlatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.