Pecabot se kell az új horgászmódszerhez

Videó - Nem hajásztak nagy halat, de így is boldogok voltak

Ha épp nincs kéznél a pecabot, megteszi egy gondosan kiválasztott hajlékony, de erős gally is. És ha az sincs a környéken? Akkor is van megoldás, ahogy ezt néhány egyetemista bebizonyította!

2013.09.12 16:06ma.hu

Új technikát talált ki egy csapat amerikai egyetemista, az ötlet egy kósza legendából született meg a fejükben, de a videóval bebizonyították, hogy valóban működik: hajjal fogtak halat. A fiatalok egyikének, Jake Seelandnek megfelelő hosszú hajtincsei voltak, erre erősítettek fel egy klasszikus horgot, és miután rátűzték a csalit is, Jake belelógatta a fejét a vízbe - aztán már csak várni kellett.

Ráadásul nem is sokáig, mert a hal néhány másodperc múlva máris ráharapott a csalira, a fiúk pedig teljes extázisban kiabáltak és ugrándoztak, hogy "sikerült, sikerült!" Persze a villámgyorsan terjedő videóról máris többen úgy vélik, csalás van a háttérben, de ki tudja, hátha akad más is, akinek sikerül, lehet próbálkozni, várjuk a hasonló videókat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.