Tanulság: mindig zárt be az ajtót!

Videó - Összetörte és felgyújtotta a táncoló barátnőjét

Ha legközelebb akrobatikus mozdulatokkal megspékelt táncra szottyan kedve otthon, jobban teszi, ha előtte bezárja az ajtót, különben ronda balesetek történhetnek - mint ez itt.

2013.09.06 10:41ma.hu

Amióta Miley Cyrus kirobbantotta a botrányt a legutóbbi MTV videós díjkiosztóján, sosem látott lendülettel hódít a twerking, a videóklipeken gyakorta látható fenékrázásos tánc. A Caitlin Heller nevű ifjú hölgy is úgy gondolta, a heves csípőmozgásairól készült videó majd elkápráztatja a barátját, ezért gondosan beállította a kamerát és néhány bemelegítő, hagyományos mozdulat után kicsit feljebb csavarta a CD hangerejét, hogy a haladóbb fokozatra lépjen, a fejenállós twerkinghez.

A mutatvány jól indult, a lábával az ajtónak támaszkodva folytatta a lány a "táncot", amikor váratlanul hazaérkezett a barátnője vagy a húga, és kopogás nélkül csak egyszerűen benyitott az ajtón - felborítva a kezén egyensúlyozó táncoslányt. De a baleset nem ért véget azzal, hogy a lány felborult, a meggondolatlanságnak az üvegasztal, egy fél üveg ital, valamint néhány hangulatgyertya is áldozatul esett, utóbbiak pedig belekaptak a lány nadrágjába és felgyújtották azt.

Hogy ezek után miért töltötte fel mégis a videót a legnagyobb megosztóoldalra, az rejtély, de az eredeti videót nem sokkal később már el is távolították, így legfeljebb a másolatokban gyönyörködhetünk. Vigasztaló, hogy ez semmivel sem rosszabb, mint az eredeti. És a tanulság? Mindig zárd be az ajtót, mielőtt fejenállva táncolni kezdesz. Mindig!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.