Átvágták a jelentkezőket, nem kicsit!

Videó - A világ legrémisztőbb állásinterjúja

Elképesztő módon vágtak át több munkára jelentkezőt is, miközben rendkívül szemléletesen demonstrálták, mennyire élethű az egyik ismert elektronikai cég új nagyképernyős kijelzője.

2013.09.06 07:29ma.hu

Ha egy állásinterjúra készülődvén valakitől azt a tanácsot kapjuk, vigyázzunk, mert lehet, hogy rázós lesz, aligha gondolunk olyasféle élményre, amilyen az egyik nagy elektronikai vállalatnál várt a jelentkezőkre. A cég ugyanis nemcsak a potenciális munkavállalók szakmai képességeit és rátermettségét tesztelték, hanem a legújabb, 84 hüvelykes síkképernyőjük élethű megjelenését, néhány rejtett kamera segítségével.

A szobát ráadásul nemcsak kamerákkal szerelték fel, de egy különleges szerkezettel azt is megoldották, hogy aki a szobában tartózkodik, az egy adott pillanatban úgy érezze, mintha rengene a föld alatta, ezután kezdődhetett a nagy mutatvány. A jelentkezők egymás után vonultak be a helyiségbe, ám az első néhány bevezető mondat után az interjúztató háta mögött látható "ablakon" keresztül döbbenetes kép tárult az álláskeresők elé: hirtelen elsötétült az ég, majd egy vakító fénycsóva száguldott át a látótéren és a gigantikus meteor becsapódott a városba, elpusztítva azt, a porfelhő pedig pillanatok alatt elérte az épületet is.

A jelentkezők többsége a lábon kihordott szívroham után viccnek fogta fel az átverést, de volt, aki még utána sem tudott nevetni rajta. Arról nem számolt be a cég, hogy végül ki nyerte el a meghirdetett állást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.