Legalább százan ütötték a fiatalembert

Videó - Felpofoztatta magát a Szigeten, de nem indult eljárás

Legalább száz nő pofozta meg a fiatalembert a Szigeten, bár hozzá kell tenni, ő maga provokálta addig a hölgyeket, míg aztán újabb és újabb pofonok csattantak el. Most azt reméli, lesz még utóhatása a történteknek.

2013.09.03 10:30ma.hu

Ahogy tréfásan mondani szokás, Ember Péter beállt a pofonfa alá a Szigeten, és ki se jött alóla, míg kereken száz taslit be nem gyűjtött. Nem, nem őrült meg, a fiatalember egyszerűen hírnévre vágyott és úgy gondolta, egy efféle attrakcióval már bekerülhet az Amerikában legnézettebbnek számító nappali talkshow, az "Ellen" web-videós válogatásába, méghozzá komédia kategóriában.

Így hát egy operatőrrel karöltve útnak indult a nemrégiben lezajlott fesztiválon, és sorban szólította le a lányokat, akiket kifejezetten bátorított, hogy csapják arcon. Volt, aki eleinte nem értette, mire jó ez, de Péter újra meg újra szorgalmasan győzködte őket. Volt, aki felismerte a pólóján díszelgő nevet, másoknak azt magyarázta, hogy most az összes szemét pasi művéért egyszemélyben megfizet, a lényeg az volt, hogy kiprovokálja azt a maflást.

És a provokáció sikerült is, az összeállítás pedig néhány nap alatt több mint 100 ezres nézettséget hozott a vágatlan anyagokkal együtt, így a fiatalember jó eséllyel indulhat útnak a világhírű show internetes szekciójába. Mi drukkolunk neki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.