Letartóztattatta magát

Felpofozta a rendőrt, hogy leszokjon a dohányzásról

Csakis azért vágott pofon egy rendőrt az Egyesült Államokban egy nő, hogy leszokhasson a dohányzásról, a börtönben ugyanis nincs módja hódolni a káros szenvedélynek.

2013.05.11 22:54MTI

A 31 éves Etta Lopez Sacramentóban egy rendőrkapitányságon ütött meg egy rendőrt, aki igencsak meglepődött, mert nem adott semmi okot a pofonra, még csak nem is vette észre a várakozó nőt.

A rendőrök közlése szerint Lopez órákon át ücsörgött a kapitányságon, mielőtt rászánta magát a pofonra. A nőnek teljesült a vágya: rács mögé került hatósági személy bántalmazása miatt.

"Kihallgatásán részletekbe menően elmondta, hogy le kell szoknia a cigarettáról" - idézte Mat Campoy seriffhelyettest a Yahoo amerikai hírportál.

A nő a sacramentói megyei börtönben van, amely nemdohányzó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.