Nehéz lesz a leveleket kézbesíteni

Rejtély a folyón: hogy került a közepére a postaláda?

Senki sem tud róla semmit, még az állami postahivatal illetékese is értetlenül tárta szét a kezét, vajon hogyan került egyik napról a másikra egy postai gyűjtőláda a Temze kellős közepére.

2013.09.11 11:54ma.hu

Tanácstalanul vakargatják a fejüket az angliai Berkshire város lakói, de még tanácstalanabbak a postások, mert a várost Sonninggal összekötő hídon, a Temze kellős közepén egyik napról a másikra a hídpilléren egy postai gyűjtőláda bukkant fel. Azt azonban, hogy ki rakta oda, miért és főleg hogyan, senki nem tudja, csak a postások vannak bajban, mert mint mondják, az előírások szerint nekik ezt a ládát is rendszeresen ellenőrizniük kellene, hogy valaki szeretne-e küldeni valamit, ám hajó híján képtelenek a ládához jutni.

Fotó: YouTube

Igaz, aligha akad olyan falubeli, aki addig ügyeskedik, míg a vízen át odavergődik a ládához és beledobja a küldeni kívánt levelet, nem beszélve arról, hogy mivel a doboz csak 1-2 méterre a víz átlagos szintje felett található, a téli és tavaszi időszakban teljesen használhatatlan lesz, mert a Temze ezen szakaszán rendszeresek az áradások. A Daily Mail hivatkozik Uri Gellerre is, aki történetesen épp Sonningban él, de a parafenomén is zavarba jött a rejtélyes postaláda hírére, ő sem tudja, hogyan és ki által került oda.

Ugyanakkor elmondta, hogy a három évtized alatt, amióta ott él, számos különös dologgal találkozott már. "Ez egy nagyon furcsa falu. Sokszor észleltek már gyermekszellemeket, akik a hídon sétálnak, talán most is egy huncut kislány szelleme szórakozott" - mondta Uri Geller.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.