Az életét köszönheti a kézbesítőnek

A postáson landolt a másodikról kizuhanó nő

A nő zuhant ki a második emeleti erkélyről, de kis híján a postás is belehalt a balesetbe, végül mindketten élve megúszták a fatális balesetet - igaz, mindkettejük alaposan összetört.

2013.05.31 12:04ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A postásnak köszönheti az életét, igaz, amaz meg majdnem a halálát a nőnek, aki a második emeleti lakásának erkélyéről zuhant ki épp akkor, amikor a kézbesítő a leveleket vitte a bérházba. A 32 éves Bernhard Krummer a németországi Geilenkirchenben rakta a leveleket a postaládákba, amikor két emelettel feljebb megbotlott az ott lakó Maria Becker és egyensúlyát vesztve átbucskázott az erkély korlátján.

"Egy darabig még próbált kapaszkodni, de nem bírta sokáig tartani magát, elfogyott az ereje és lezuhant" - idézte a rendőrség szóvivőjét az austriantimes.at című osztrák hírportál. A hős postás megpróbálta elkapni a szédítő sebességgel közeledő nőt, de a becsapódás erejétől ő is elesett és többszörös, súlyos töréseket szenvedett. Ennek ellenére a szakemberek szerint csak az ő ottlétén múlt, hogy a nő nem zúzta magát halálra.

A postás öt napig feküdt a kórházban, jelenleg az otthonában lábadozik. A nő állapotáról nincs hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.