Egy éve senki nem kapott levelet

Levélszemét? 30 kiló pihent a postás ágya alatt

Letartóztatták azt az olasz postást, akinél több ezer kézbesítetlen levelet találtak: körzetében csaknem egy éve senkihez nem jutottak el a küldemények.

2012.06.20 11:29ma.hu

Lusta postást fogott az olasz rendőrség, az viszont bele fog telni egy kis időbe, míg szétválogatják az ágya alatt rejtegetett több ezer kézbesítetlen leveleket. A kézbesítést igen gyorsan és egyszerűen elintéző, henyélő postai alkalmazott után akkork ezdtek nyomozni, amikor a körzetébe tartozó lakók megunták, hogy egy éve semmit nem találnak a postaládájukban és panaszkodni kezdtek.

"Nem sikerült megszámolni a leveleket, de a súlyuk elérte a 30 kilót, amikor mérlegre tettük" - mondta egy rendőrségi szóvivő. Azt nem tudni, milyen büntetés vár a munkáját teljes mértékben elbliccelő postásra, és az is kérdéses, hogy azok a lakók, akiknek tényleges káruk is keletkezett az elmaradt kézbesítések miatt - például egy-egy csekk vagy számla késedelmes befizetése miatt -, számíthatnak-e valamiféle kártérítésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.