Üzenet

Horvátországban vetődött partra egy 28 éve palackpostával Kanadából elküldött levél

Horvátországban sodródott partra egy kanadai férfi 28 évvel ezelőtt palackpostával vízre bocsátott levele, amelyet egy Mary nevű nőnek küldött, hogy beváltsa ígéretét.

2013.04.17 21:03MTI

A levelet rejtő palackot a Neretva folyó adriai torkolatánál a hulladékot eltakarító szörfösök vették észre a fövenyen - számolt be róla szerdán a Dubrovack Vjesnik horvát napilap. Matea Medak Rezic, egy 23 esztendős helyi szörfös elmesélte, hogy csaknem félredobta a törött üveget, amikor megpillantotta benne a írást. A levelet a kanadai Jonathon küldte az ország keleti partján fekvő Új-Skóciából.

"Mary, te tényleg nagyszerű ember vagy. Remélem, levelezünk majd. Azt mondtam, hogy írok neked. Örök barátod, Jonathon, Új-Skócia, 1985" - így fogalmazott a fiatalember az óceán habjaira bízott üzenetben, amely a jelek szerint az elmúlt 28 év során nyolcezer kilométert utazott. A palackra valaki ráléphetett - vélte a szörfös, hozzáfűzve, hogy a levél valószínűleg azért menekült meg, mert átlátszó műanyag borítóba tették a kék golyóstollal papírra írt üzenetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.