Színészi karrierjét is építi az énekesnő

A zene most másodlagos: újra filmben erősít Jennifer Lopez

Újra a filmes karrierjét helyezte előtérbe Jennifer Lopez, akit már korábban is láthattunk a vásznon, most pedig párhuzamosan két moziba is belevágott, a legújabb alkotás egy thriller lesz.

2013.09.09 08:29MTI
Fotó: MTI

Filmes karrierjére koncentrál Jennifer Lopez: a Variety című szaklap szerint a díva legközelebb egy thrillert forgat. The Boy Next Door a készülő alkotás címe, amelyben Lopez egy anyát játszik, aki nem sokkal válása után egy szomszédban lakó tinédzserrel kezd viszonyt. Rendezőként Rob Cohen neve került szóba.

Jennifer Lopez egy másik produkción is dolgozik: júniusban csatlakozott a föld alatt rekedt chilei bányászokról készülő film szereplőgárdájához. Az Atacama-sivatagban 2010-ben bekövetkezett bányaszerencsétlenség túlélőiről szóló The 33 című produkcióban Antonio Banderas játssza az egyik főszerepet, Martin Sheen és Rodrigo Santoro szintén játszik a drámában.

Lopezt a moziközönség utoljára Jason Statham oldalán láthatta tavaly a Parker című akcióthrillerben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.