Egy év kihagyás után jött rá: hiányzik neki

Jennifer Lopez újra keresi a tehetségeket

A tavalyi évet kihagyta, de a soron következő American Idol című tehetségkutatóban újra a zsűriző székbe ül Jennifer Lopez, állítása szerint azért, mert rájött, hogy hiányzik neki és szereti.

2013.09.04 17:59MTI
Fotó: MTI

Visszatér az American Idol tehetségkutató műsor zsűrijének tagjai közé Jennifer Lopez. A Fox televíziós csatorna kedden jelentette be a hírt. Az énekesnő az elmúlt évben hagyta ott a műsort, miután két sorozatban is részt vett a jelentkezők szelektálásában.

"Tulajdonképpen ez a legrosszabb időszak a visszatérésre. Két filmet készítek és hamarosan megjelenik új albumom is. De egyszerűen csinálni akarom, mert szeretem" - nyilatkozta Lopez, aki szerint döntésében a pénz nem játszott szerepet.

Jennifer Lopez mellett Keith Urban countryénekes és Harry Connick zenész, színész ül a zsűriben. A műsor 13 sorozatát következő év elején vetítik az amerikai televízióban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.