Max lazán vette a balesetet

Jennifer Lopez pánikba esett: kisfia állát össze kellett varrni

Minden anya életében van legalább egy, de inkább több pillanat, amikor őszintén pánikba esik gyermeke miatt. Jennifer Lopez most tapasztalta meg először az érzést, amikor fia összetörte az állát.

Jennifer Lopez a Dance Again turnén képgaléria

2013.04.29 13:22MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Jennifer Lopez pánikba esett, mikor ötéves kisfiát kisebb baleset érte: a gyereknek az állát kellett összevarrni. A 43 esztendős énekesnő-színésznő a People sztármagazinnal osztotta meg, hogy Max az álla alatt sebesült meg, és a vágást több öltéssel kellett összevarrni.

"Hallottam, hogy minden kisfiúnak van egy sebhely az állán, de persze kiborultam. Ő viszont jól viselte, azt mondta, csikizte" - mesélte Lopez.

A magazin szerint a lábadozó Max a hétvégét apjával, Lopez volt férjével, Marc Anthonyval töltötte, míg az énekesnő új partnerével, a jóképű háttértáncos Casper Smarttal Las Vegasba utazott az elegáns Hakkasan klub megnyitójára. "Egy kis szünet az anyaságtól. Jó néha egy kicsit kikapcsolódni" - mondta Lopez.

Még több hír Jennifer Lopezről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.