Illedelmesebb lesz Jakartában

Jennifer Lopez visszafogja magát

Visszafogott produkcióval állt az indonéz közönség elé Jennifer Lopez: az amerikai popsztár szexis fellépőruháit és táncmozdulatait is "illedelmesebbre" cserélte a túlnyomórészt muzulmán rajongótábor előtt Jakartában.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.12.01 17:59MTI

Lopez Dance Again World Tour elnevezésű koncertsorozatán lépett fel pénteken az indonéz fővárosban több mint hétezer fős hallgatóság előtt. Az énekesnőt előzőleg felkérték, hogy a helyiekre való tekintettel tartson be bizonyos öltözködési és viselkedési szabályokat.

"J Lo nagyon együttműködő volt, tiszteletben tartotta a kultúránkat" - fogalmazott Chairi Ibrahim, a koncert szervezője.

Lopez számos alkalommal öltözött át a másfél órás fellépés alatt, és tánckara is gondosan takart dekoltázzsal jelent meg a színpadon.

Az énekesnő vasárnap Malajziában koncertezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.