Már nem siratja férjét a latin díva

Furcsa szerető - Börtöntöltelékkel kavar Jennifer Lopez

Jennifer Lopez elég nehezen tudott továbblépni férje csalfaságán és az ezt követő váláson, de úgy tűnik, végre túljutott a mélyponton, sőt, már új szeretőt is talált magának.

2011.11.28 15:29ma.hu

Sokáig siratta Jennifer Lopez az őt megcsaló Marc Anthonyt, és a válást is csak családjának és barátainak köszönhetően sikerült valahogyan átvészelnie, de nagyon úgy tűnik, hogy nemcsak a hagyományok miatt adott hálát a hétvégén: a Hálaadás napját követő kiruccanáson nem volt egyedül és láthatóan az sem érdekelte az újdonsült párocskát, hogy bárki láthatja a kettejük között lévő "több, mint barátságot".

Fotó: Hotcool Pictures

Az egyik legismetrebb latin-amerikai előadó új "játszópajtása" Beau Paul "Casper" Smart, a 42 éves énekesnőnél 18 évvel fiatalabb szívtipró. Az ünnepi hétvégét meghitt nyugalomban töltötték Hawaii egyik szigetén, Kauai-n, romantikusan összebújva, a szemtanúk beszámolói szerint egyébként mozdulataik a nyilvánvalóan rövid ideje tartó románc ellenére meglehetősen összeszokottnak látszottak.

A párocskával együtt volt Lopez két ikerfia és több más családtagja is, ami még komolyabbnak mutatja a kapcsolatot. Az egzotikus koktélok kortyolgatása közben viszont Casper elégedett vigyorán jól látszott, hogy kettejük között ki nyert többet ezzel a viszonnyal. Ez nem azt jelenti, hogy J-Lo annyira rosszul járt volna, de nyilvánvalóan az ő hírneve pozitívan hat az ifjú szerető renoméjára.

Pedig Caspernek jobb lett volna továbbra is az "árnyékban" maradni, hisz 2004 óta számtalan alkalommal került összetűzésbe a törvénnyel. Többségük autós vétségekkel áll öszefüggésben: gyorshajtás, jogosítvány nélküli vezetés és egyéb kihágások, ezek miatt igen gyakori vendége volt a bíróságoknak is. Az egyik alkalommal a traffipax előtt több mint 160 kilométer per órával száguldott el egy motorral, legutóbbi akciója viszont ennél lényegesen több szempontból vetett fel aggályokat.

A fiatalembert 2010 februárjában rács mögé akarták csukni, amikor részt vett egy utcai gyorsulási versenyen, amit a törvény tilt. Idén márciusban a felmentéséért könyörgött, végül 26 ezer dollár óvadékot állapítottak meg a szabadlábra helyezésért cserébe, de még mindig nem születtek ítéletek a rekordmértékű gyorshajtásai ügyeiben.

A következő tárgyalására január 5-én kerül sor, amikor komoly következményekkel kell szembenéznie a hősszerelmesnek.

Még több hír Jennifer Lopezről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.