Kinek a dolga fizetni az első italt?

Rendőrségi hajsza lett az első randiból

Rendőrségi hajszába torkollt egy első randevú, amelyen a két fél nem tudott megegyezni, hogy kinek is lenne a kötelessége a hölgy italát kifizetni - a férfi kissé szokatlan módon próbált a pénzéhez jutni.

2013.09.05 12:45ma.hu

A rendőrségnek kellett közbelépnie egy rosszul sikerült első randi után Angliában, a férfi ugyanis kikapta a nő kezéből a mobiltelefont, ezzel akarta kompenzálni a randevún elfogyasztott italok árát. A 32 éves Kishore Nimmala összesen 54 font (19 ezer forint) értékben rendelt két pohár italt, ám éktelen dühre gerjedt, amikor Fakhara Sultana - akivel korábban az interneten ismerkedett meg - azt mondta neki, úgy hiszi, az első randin a férfinak kell fizetnie. Ezután kisétált a bárból, de Nimmala nem értett egyet vele és követte a nőt az utcára, majd zaklatni kezdte a része miatt.

Sultana közben elővette a BlackBerryjét, hogy telefonáljon valakinek, ám ekkor a randipartnernek felcsillant a szeme, kikapta a készüléket a nő kezéből és elszaladt vele. Sultana sikítani kezdett és a nyomába eredt, a segítségkérésre két rendőr is a nyakába kapta a lábait és végül sikerült elkapniuk a telefontolvajt. Addigra Nimmala már megszabadult a készüléktől, futás közben eldobta, de a rendőröknek azt mondta, így próbált a pénzénél maradni és nem akarta megtartani a telefont, csak azt várta, így Sultana lerendezi a számla rá eső részét.

A kudarcba fulladt első randi után bíróság elé állították a tolvajt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.