Kimenekít minket a mobil

Okostelefon-alkalmazás befuccsolt randikra

Végre megvan a megoldás, hogy miképpen szabaduljunk ki egy kellemetlen randevú fogságából kínos magyarázkodás nélkül.

2012.07.19 11:11Konrád - ma.hu

Mindenki életében előfordult már, hogy a várva várt randi nem úgy alakult, ahogy előre elképzelte. Bár az első benyomás jó volt a partnerről, de a moziban kiderült, hogy idegesítő a nevetése, a vacsorát végigcsámcsogja, vagy túlságosan zavarban van és egy értelmes mondatot nem képes kinyögni.

Ilyenkor vagy végigszenvedi az ember a randevút, vagy valamilyen kifogással félbeszakítja, de ez többnyire kínos helyzetet eredményez, hiszen abban a pillanatban találjuk ki kifogásunkat. Szerencsére az eHarmony társkereső weboldal által készített iPhone alkalmazás megoldja a problémát.

A “Bad Date Rescue” app előre bekonfigurálható, hogy ha nem jól alakulnak a dolgok egy kamu telefonhívással megszabadítson minket. Az alkalmazáshoz hozzárendelhetünk névjegyeket a telefonkönyvből és fényképeket is társíthatunk.

Így nem kell megmagyarázni, miért szakítjuk félbe a randit, ha a partnerünk látja, hogy anyukánk hív, mert a testvérünket baleset érte, a főnökünk nem képes megoldani nélkülünk valamit, vagy a szomszéd fedezte fel, hogy eltörött egy vezeték a lakásunkban és ömlik a víz.

Az előre megírt szkriptek segítenek végigjátszani a kamu beszélgetéseket, már csak arra kell vigyázni, hogy valahogy el ne áruljuk magunkat. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.