Centiken múlt a sofőr élete

Szörfdeszka állt a szélvédőbe az autópályán

Néhány centin múlott, hogy Jerrin Chingnek nem az életébe került valaki gondatlansága, ennyivel kerülte el az arcát az a szörfdeszka, amely egy autópályán csapódott be a kocsi szélvédőjén.

2013.09.04 10:29ma.hu

Kis híján felnyársalta egy szörfdeszka a hawaii Jerrin Chinget, amikor egy honolului autópályán a semmiből előkerülve belecsapódott a szélvédőjébe. A piros, 3 méteres sporteszköz a rendőrség szerint az egyik felüljáróról eshetett le, de nem tudni, hogy került oda, az pedig főleg rejtély, hogy kié lehetett. "A bal szélső sávban mentem, egy busz volt a középső sávban, amikor hirtelen megláttam, hogy egy piros dolog bukkan elő a semmiből - és kiderült, hogy egy szörfdeszka. Aztán csak belezuhant a szélvédőmbe" - magyarázta a hihetetlenül szerencsés férfi.

Fotó: KHON TV

A szakértők szerint a deszka még a buszon is pattant egyet, de ott nem okozott jelentős sérüléseket, az autóban viszont, ami Ching barátnőjéé, lesz mit javítani. A férfi szinte csodával határos módon mindössze néhány apró karcolást szerzett, azokat sem a deszkától, hanem a becsapódás miatt szétrepülő üvegszilánkoktól. Most azt reméli, előkerül a sportszer tulajdonosa és megtéríti az autóban okozott kárt - adta hírül a KHON televíziós csatorna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.