Őrizetbe vette a sofőrt a rendőrség

Eldurvult a vita - betörte a szélvédőjét ő meg elgázolta

Emberölés kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség az ellen a fiatalemberrel szemben, aki szándékosan elgázolt egy férfit péntek este, Mezőkovácsházán, mert az betörte autójának szélvédőjét.

2013.04.13 09:36Havariapress

Egy autójában ülő fiatalember keveredett vitába egy férfivel pénteken este, Mezőkovácsházán. A 41 éves férfi betörte az autó szélvédőjét, mire a 21 éves sofőr szándékosan elgázolta, majd elhajtott.

A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Békés megyei rendőrség az autót vezető fiatalembert őrizetbe vette és emberölés kísérlete miatt indított ellene eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.