A vita hevében

Késsel rontott a nőre - gyilkossági kísérlettel gyanúsítják

Megpróbálta megölni az élettársát egy 61 éves férfi Tótkomlóson. A nőnek sikerült elmenekülnie, a férfit őrizetbe vették.

2013.04.11 18:45Havariapress

Csütörtökön délelőtt történt az eset a Békés megyei kisvárosban. A 61 éves férfi lakásában összeszólalkozott élettársával, majd a veszekedés hevében felkapott egy kést, s azzal rontott a nőre.
 
A nőnek sikerült kitérnie a támadás elől. Elmenekült a házból, majd értesítette a rendőrséget. A járőrök a lakásban elfogták a férfit. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletével gyanúsítja az őrizetbe vett férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.